Algemene informatie

Adres
locatie van het object op basis van het door de brandweer gekend adres. De brandweer heeft dit al ingevuld. Indien niet correct, kan je de straat en nummering nog aanpassen. Voor het aanpassen van gemeente en postcode dien je via de knop ‘Maak opmerking’ rechtsboven de brandweer te vragen om de gegevens aan te passen.

Type
Het type wordt door de brandweer geselecteerd uit een keuzelijst op basis van de gegevens beschikbaar uit brandpreventieadviezen. Indien niet correct, dien je dit aan te passen.

Activiteit
De activiteit wordt door de brandweer omschreven op basis van gegevens beschikbaar uit brandpreventieadviezen. Indien niet correct, dien je dit aan te passen.

Maximaal aantal bouwlagen bovengronds (incl. gelijkvloers)
Het aantal bovengrondse horizontale lagen met minimale hoogte van 180 cm waarop zich personen kunnen bevinden. Indien het DIP meerdere gebouwen omvat, is dit het aantal bovengrondse bouwlagen, met inbegrip van de gelijkvloerse bouwlaag, van het gebouw met de meeste bovengrondse bouwlagen. Een beperkte zolder wordt niet als bouwlaag aanzien.

Maximaal aantal bouwlagen ondergronds
Het aantal ondergrondse horizontale lagen met minimale hoogte van 180 cm waarop zich personen kunnen bevinden. Indien het DIP meerdere gebouwen omvat, is dit het aantal ondergrondse bouwlagen van het gebouw met de meeste ondergrondse bouwlagen. Een kruipkelder wordt hierbij niet als bouwlaag aanzien.

Algemeen telefoonnummer
Algemeen telefoonnummer waarop de instelling tijdens opening te bereiken is.

Abi nummer
nummering door de brandweer aangevuld indien van de instelling een relevant brandpreventiedossier bestaat.

© 2020 Certeso
Alle rechten voorbehouden

info@certeso.com
 +32 11 20 10 51

Industriepark 1003 3545 Halen

Disclaimer en privacy
BTW: BE0463 433 039